Tekući puder | Armani Beauty Luminous Silk

marra armani puder

Tekući puder | Armani Beauty Luminous Silk

Koji je to najdraži tekući puder vizažistice Marije Butković? Saznajte sve o jednom od Marijinih najdražih tekućih pudera – Armani Beauty Luminous Silk!

2000-ih se na tržištu pojavio puder koji je brzo postao must have proizvod svakog vizažističkog kita. Njegova popularnost zadržala se do danas. Štoviše, puder Luminous Silk brenda Giorgio Armani Beauty jedan je od onih koji uživa kultni status. I to sasvim opravdano!

Tekući puder (podloga) je upravo ono što sugerira njegovo ime: osnova na kojoj ćete graditi cijeli svoj makeup izgled. To je izraz za široku paletu proizvoda koji se razlikuju u teksturi, boji i postojanosti. Jednostavno rečeno, podloga je kozmetički prozivod koji se nanosi na cijelo lice. Ponekad se nanosi i na vrat, dekolte i tijelo, kako bi se koža ujednačila. Svaki je proizvod različit i važno je razumjeti te razlike kako biste pronašli najbolje rješenje za sebe.

Kakav je tekući puder Armani Beauty Luminous Silk?

Riječ je o dugotrajnom tekućem puderu, u formi fluida, stvorenom s idejom da kopira osjećaj charmeuse svile na koži. Njegova pokrivnost je lagana na srednju, prikladan je za sve tipove kože i dolazi u 31 nijansi. Daje sjajni i prirodni finiš, koji izgleda poput vrlo hidratizirane kože.

Marija Butković ga koristi već 15 godina. Svoju prvu bočicu kupila je u Parizu, kada je bila na Make Up For Ever akademiji. On je njen apsolutni favorit, jer je vrlo lagane teksture koja se lako razmazuje. Pritom se dodavanjem slojeva može dobiti jako dobra pokrivnost. Istovremeno, koža s njim neće izgledati jako zamaskirano, već kao njegovana koža.

„Kroz taj puder se vidi tekstura kože – bila ona zdrava, normalna ili problematična, taj puder će maksimalno pokriti nesavršenosti. Međutim, on neće pokriti teksturu kože, što mislim da je u makeup industriji vrlo važno“, objasnila je Marija.

Puder je danas dostupan u Hrvatskoj i može se nabaviti po cijeni od 399 kn.