O nama

Naša Priča

SVE ŠTO RADIMO, RADIMO JER VJERUJEMO DA TREBA ISTICATI ONO NEŠTO KOD ŽENA, ODNOSNO PRIRODNOST, NJEGOVANOST I LJEPOTU KARAKTERA.

Vjerujemo da svaka žena ima ono nešto, nešto što nije najlakše za opisati. Možda je to osmijeh ili pogled, no sve zajedno ostavlja dojam da joj nije ništa svejedno, da je u borbi uvijek, da daje sve od sebe za svoje snove, želje i ideale.

Prave žene su borci koji nisu spremni predati se nečem negativnom, nečem lakšem, nego predati se promjeni koja traži od nas jači ulog, to je ulog u našu budućnost, a u svemu tome ostajemo nježne u izražaju, pogledu i osmijehu.

 

Slavimo ljepotu karaktera žene, ljepotu koja se mijenja, ljepotu koja slavi ono nešto što svaka žena ima, što je jedinstveno, upečatljivo i nezamjenjivo.  

 

Ocrtavamo ljepotu karaktera koja na svoj način je i pečat ili potpis svake žene, to ostaje iza nas, naš karakter, naš izraz samih sebe, naše ja je upravo u ljepoti našeg karaktera.

Marija Butković

Ljubav prema umjetnosti od ranog djetinjstva i više od desetljeća rada i neprestanog usavršavanja rezultiralo je Studiom u kojem danas radim i vlastitom linijom profesionalnog make-upa, pod imenom Marra.

 

Moj profesionalni put započeo je prije petnaestak godina, ali ljubav prema umjetnosti prisutna je od najranijeg djetinjstva, kada sam počela raditi prve skice. Još kao djevojčicu fascinirala me tehnika crtanja olovkom zbog svoje preciznosti i elegancije. Satima sam crtala modele, na kojima su uvijek oči i obrve bile iscrtane do najsitnijih detalja, ali istovremeno ti modeli nisu imali kosu ili nosili cipele.

Edukacija

Profesionalnu karijeru započela sam prije više od deset godina, kada sam završila Make Up For Ever akademiju u Parizu. Tamo sam stekla potrebno znanje koje sam dalje primjenjivala i usavršavala na klijenticama – divnim snažnim ženama s kojima i danas radim. U početku mi nije bilo lako. Borila sam se za svaki angažman jer sam željela pokazati da je šminkanje ono što znam raditi. Uložila sam puno truda, volje i ljubavi u posao i postavila ga na čvrste noge. 

 

Vjerujem da uvijek treba predano raditi na sebi, zato redovito posjećujem seminare, treninge i edukacije kako bih upotpunila i nadogradila svoje profesionalne vještine. Tako sam 2008. godine u Londonu završila sam edukaciju za polutrajni make-up i mikropigmentaciju. Svoje sam znanje iz trajnog make-upa i mikropigmentacije dodatno usavršila 2012. godine u Amsterdamu na Svjetskoj konferenciji posvećenoj trajnom make-upu.

 

Studio u kojem danas radim i vlastiti brand Marra kruna su mog sna – rezultat upornosti i svakodnevnog rada. Volim svoj posao i uživam u njemu. Međutim, bez obiteljske podrške ne bih bila ono što sam danas – uspješna vizažistica te sretna majka i supruga.

Klijenti i kozmetika

Tijekom karijere surađivala sam s vodećim domaćim časopisima, odradila brojna šminkanja za modne revije, serije, editorijale i reklamne kampanje. Imala sam sreću da sam uvijek radila s divnim snažnim ženama. 

 

Moje klijentice su žene različitih dobi, zanimanja, iz različitih sredina. Svaka je drugačija, neobična i originalna na svoj način. Vjerujem u posebnost ljepote svake žene i uvijek je nastojim dodatno naglasiti i istaknuti make-upom.

 

Svoje znanje i dugogodišnje iskustvo rado prenosim djevojkama koje svoju strast za šminkom žele pretvoriti u životni poziv. Vjerujem da je upravo individualna edukacija koju provodim najbolji način upoznavanja sa svijetom šminke.

Make-up koji koristim

Uz edukaciju, jednako je važno koristiti i vrhunski make-up. Osim Make Up For Ever šminke, svakodnevno koristim i M.A.C make-up budući da sam dugi niz godina aktivna članica M.A.C. PRO tima namijenjenog profesionalnim vizažistima.