HYALURON PEN: VEĆE USNICE BEZ IGLE!

hyaluron pen

HYALURON PEN: VEĆE USNICE BEZ IGLE!

Najnoviji trend u ljepoti dostupan je i u Marra salonu!

Pune usnice ne prestaju biti trend već nekoliko godina zahvaljujući zvijezdama poput Kylie Jenner, koja se svojim usnicama globalno proslavila. Ipak, 2019. je bila u znaku povratka prirodnosti što je zamijećeno i na području plastične kirurgije; neinvazivni tretmani uljepšavanja su u porastu, a s njima i nekirurški zahvati, koji su se posebno istaknuli upravo na području usana. Jedan od najnovijih načina za povećati usnice na prirodan način je svakako i Hyaluron Pen.

Povećanje usnica hijaluronskim filerima je privremeno, ali bolno, zahtjeva iznimno mirnu ruku profesionalca te dugogodišnje iskustvo u radu, dok je rezultat voluminozna usnica bez prirodnih borica. Hyaluron Pen u stvari čini sve obrnuto – tretman nije bolan, ne koristi se igla, tretman se može izvoditi i u kozmetičkom salonu, a rezultat su prirodno PUNIJE usnice koje traju od 6. mjeseci do godinu dana.

Naime, riječ je o uređaju koji pod velikim pritiskom ubrizgava proizvod pod kožu, u ovom slučaju hijaluronsku kiselinu u usnice. Kako se ne koristi igla, natečenost je minimalna, masnice vrlo rijetke i rezultat je uvijek maksimalno prirodan. Između ostaloga, ovaj tretman je idealan za žene punijih usnica, čije usnice kroz godine prirodno gube na volumenu.

Hyaluron Pen se može koristiti i za pomlađivanje kože te naglašavanje kontura lica. Marija Butković u svom salonu nudi edukaciju za korištenje Hyaluron pena, a izvodi i tretmane naglašavanja kontura lica, povećanja usnica te pomlađivanja lica.

No Comments

Post A Comment