Hyaluron pen | veće usnice bez igle

hyaluron pen

Hyaluron pen | veće usnice bez igle

Hyaluron pen omogućuje veće usnice bez igle. Najnoviji trend u ljepoti dostupan je i u Marra salonu! Pune usnice ne prestaju biti trend već nekoliko godina zahvaljujući zvijezdama poput Kylie Jenner, koja se svojim usnicama globalno proslavila. Ipak, 2019. je bila u znaku povratka prirodnosti što je zamijećeno i na području plastične kirurgije; neinvazivni tretmani uljepšavanja su u porastu, a s njima i nekirurški zahvati, koji su se posebno istaknuli upravo na području usana. Jedan od najnovijih načina za povećati usnice na prirodan način je svakako i Hyaluron Pen.

Danas na tržištu postoji obilje mogućnosti za poboljšanje usana. Zapravo, vjerojatno ste već isprobali barem nekoliko njih, s različitim stupnjevima uspjeha. Kako je hyaluron pen jedan od novijih dostupnih tretmana, dobra je ideja usporediti ovu nadolazeću opciju s nekim dugogodišnjim tretmanima na ovom tržištu. Povećanje usnica hijaluronskim filerima je privremeno, ali bolno, zahtjeva iznimno mirnu ruku profesionalca te dugogodišnje iskustvo u radu, dok je rezultat voluminozna usnica bez prirodnih borica. Hyaluron Pen u stvari čini sve obrnuto – tretman nije bolan, ne koristi se igla, tretman se može izvoditi i u kozmetičkom salonu, a rezultat su prirodno PUNIJE usnice koje traju od 6. mjeseci do godinu dana.

Kako radi hyaluron pen?

Naime, riječ je o uređaju koji pod velikim pritiskom ubrizgava proizvod pod kožu, u ovom slučaju hijaluronsku kiselinu u usnice. Kako se ne koristi igla, natečenost je minimalna, masnice vrlo rijetke i rezultat je uvijek maksimalno prirodan. Između ostaloga, ovaj tretman je idealan za žene punijih usnica, čije usnice kroz godine prirodno gube na volumenu.

Hyaluron Pen se može koristiti i za pomlađivanje kože te naglašavanje kontura lica. Marija Butković u svom salonu nudi edukaciju za korištenje Hyaluron pena, a izvodi i tretmane naglašavanja kontura lica, povećanja usnica te pomlađivanja lica. Obratite nam se ako želite zakazati tretman sebi ili nekome na dar. Vidimo se!

Tags: