MARIJA BUTKOVIĆ VOLI: ARMANI BEAUTY LUMINOUS SILK TEKUĆI PUDER

marra armani puder

MARIJA BUTKOVIĆ VOLI: ARMANI BEAUTY LUMINOUS SILK TEKUĆI PUDER

Saznajte sve o jednom od najdražih pudera vizažistice Marije Butković!

2000-ih se na tržištu pojavio puder koji je brzo postao must have proizvod svakog vizažističkog kita – a njegova popularnost zadržala se do danas. Štoviše, puder Luminous Silk brenda Giorgio Armani Beauty jedan je od onih koji uživa kultni status. I to sasvim opravdano!

Riječ je o dugotrajnom tekućem puderu, u formi fluida, stvorenom s idejom da kopira osjećaj charmeuse svile na koži. Njegova pokrivnost je lagana na srednju, prikladan je za sve tipove kože i dolazi u 31 nijansi, dok daje sjajni i prirodni finiš, koji izgleda poput vrlo hidratizirane kože.

Marija Butković ga koristi već 15 godina, a svoju prvu bočicu kupila je u Parizu kada je bila na Make Up For Ever akademiji. On je njen apsolutni favorit jer je vrlo lagane teksture koja se lako razmazuje, a pritom se dodavanjem slojeva može dobiti jako dobra pokrivnost. Istovremeno, koža s njim neće izgledati jako zamaskirano, već kao njegovana koža. „Kroz taj puder se vidi tekstura kože – bila ona zdrava, normalna ili problematična, taj puder će maksimalno pokriti nesavršenosti, ali neće pokriti teksturu kože, što mislim da je u makeup industriji vrlo važno“, objasnila je Marija.

Puder je danas dostupan u Hrvatskoj i može se nabaviti po cijeni od 399 kn.

No Comments

Post A Comment