Elli’s Pearls Serum i baza u jednom

Marra Ellis pearls serum

Elli’s Pearls Serum i baza u jednom

Marra Elli’s Pearls serum i baza hidratantno je čudo za vašu kožu. Pitate se zašto? Naš serum prepun je sastojaka bogatih vlagom koje dubinski hrane, njeguju i zaglađuju vašu kožu. Nebitno imate li 20, 50 ili 70 godina starosti – Elli’s Pearls serum i baza može se koristiti svakodnevno u vašoj rutini.

Elli’s Pearls nije samo baza, odnosno primer koji se nanosi neposredno prije makeup-a. Naprotiv, koristi se prvenstveno kao serum koji dubinski hidratizira i hrani kožu. Zahvaljujući prirodnim sastojcima koji učinkovito djeluju na kožu, poseban je saveznik u njezi kože, ali njenoj pripremi za makeup.

Što čini Elli’s Pearls serum posebnim? Pregršt prirodnih sastojaka koji zajedno djeluju na koži, od njege, zaglađivanja, proizvodnje kolagena, čišćenju kože, zaštita te anti-age učinak.

Počnimo od same njege kože. Sigurno ste upoznati sa blagodatima seruma, jer je istina da su upravo serumi dizajnirani za pružanje visokih koncentracija aktivnih sastojaka na kožu. Ne mogu zamjeniti vašu hidratantnu kremu, ali zato imaju jače djelovanje i mogu pojačati učinke vaše hidratantne kreme.

Ellis pearls serum i prajmer

Elli’s Pearls Serum i baza u jednom proizvodu

Elli’s Pearls serum i baza jedan je od rijetkih na tržištu koji spaja mnoštvo aktivnih sastojaka, pa iz samo jendog proizvoda, dobijete više benefita. Naš serum sadrži ekstrakt brusnice, moćne bobice, koja je bogata vitaminom C. Vjerujemo da ste već puno puta čuli koliko je vitamin C bitan u njezi kože. Vitamin C ključan je u proizvodnji kolagena, a kolagen poboljšava elastičnost kože. Nadalje, proizvodnjom kolagena, pospješuje se prenošenje kisika i hranjivih sastojaka do kože, čineći ju podatnom i sjajnom. Kroz godine, nivo kolagena u tijelu se smanjuje, što objašnjava opuštenu kožu, tako da je bitno uvrstiti vitamin C u vašu rutinu njege kože. Preporuka je da se također uzima kao dodatak prehrani, kako bi vašoj koži potpomogli u proizvodnji kolagena.

Hijaluronska kiselina koju sadrži Elli’s Pearls serum prirodno se nalazi u koži, i njegova primarna funkcija je retencija vode u tijelu. Najveće količine hijaluronske kiseline nalaze se upravo u našoj koži. Između ostalog, hijaluronska kiselina pospješuje nivo vlažnosti kože, sprječavajući isušivanje i stvaranje bora. Nadalje, umanjuje stvaranje linija na licu, a ujedno i ubrzava zacjeljivanje ožiljaka na koži. Najbolje od svega – hijaluronska kiselina je pogodna za sve tipove kože, no posebno je učinkovita za osobe sa suhom kožom.

Još jedan snažan sastojak Elli’s Pearls seruma je list masline. Predivna mediteranska biljka koja djeluje protu-upalno i zacijeljuje rane brže. Kada govorimo o koži, list masline štiti od UV zračenja i tretira opekline od sunca. List masline usporava proizvodnju melanina u koži i rješava probleme hiperpigmentacije. AKo imate problema sa pigmentacijom na kožu uzrokovanim suncem, hormonima i slično, korištenjem ovog mediteranskog dragulja, umanjit ćete bilo kakve posljedice hiperpigmentacije. Najveća blagodat lista masline je ta što je vrlo snažan antioksidans i ima anti-age učinak, pa stoga usporava znakove starenja na koži.

Smilje u rutini njege kože

Vjerujemo da ste već upoznati sa korištenjem smilja u rutini njege kože. Ta snažna biljčica s razlogom je hvaljena u svijetu preparativne kozmetike. Slilčno kao Marra MiMist, koji također sadrži smilje koje stimulira oporavak kože, Elli’s Pearls serum obogaćen je smiljem. Osim što hrani kožu i dubinski hidratizira, smilje poboljšava tonus i teksturu kože. Smanjuje pojavu sitnih bora, idealan je za osjetljivu kožu, jer je iznimno nježan. Smilje ublažava i pojavu starosnih pjegica na koži.

Kako koristiti Elli’s Pearls serum?

Marra serum nanesite na očistu kožu lica, prije vaše omiljene hidratantne kreme. Ako kožu pripremate za makeup, nanesite Elli’s Pearls kao bazu na čistu kožu i pričekajte 10ak minuta prije nanošenja tekućeg pudera i preostale dekorativne kozmetike.

Koristite Elli’s Pearls svakodnevno za dubinsku hidrataciju, njegu i anti-age djelovanje.