Stay Beautiful edukacija | Marra Akademija

stay beautiful edukacija marra akademija

Stay Beautiful edukacija | Marra Akademija

Evo kako funkcionira Stay Beautiful edukacija na Marra Akademiji. Vjerujemo da ste svi prošli faze šminkanja koje su kroz godine nametali trendovi. No, bez shvaćanja zašto možda određeni proizvod ili trend ne odgovara vašem licu. U trendu su bile pretjerane konture, korištenje tamnijih nijansa pudera, nude ruževi, crni smokey eye i slično. Svaki vremenski period postavljao je nove trendov. Makeup firme su uz pomoć marketinga uvjerili žene diljem svijeta da te iste trendove treba popratiti. Sigurno postoji barem jedan trend u svijetu makeup-a koji vam se dopao i morali ste ga isprobati – zar ne?

Kako se snaći u moru trendova?

Kada pratite trendove, teško se izgubiti u svim proizvodima, tehnikama šminkanja, pa čak i korištenjem određenih proizvoda. Ukoliko ste jedna od onih koja se samostalno naučila našminkati uz pomoć YouTube influencera, ali želite izoštriti svoje makeup vještine, ili ste možda početnik i koristite samo maskaru – tu smo za vas! Upravo zato je osmišljena Marra Akademija na kojoj naučite apsolutno sve što vas zanima. Naravno, vježba dovodi do savršenstva, pa je bitno ne odustati nakon svih savjeta i trikova koje vam pružimo tijekom edukacije. Kako točno funkcionira Marra Akademija o kojoj govorimo, te na koji način je organizirana, saznajte u nastavku.

Stay Beautiful edukacija

Bitno je spomenuti da je Marra Akademija skup svih edukacija koji se odvijaju u Marra Studiju, naše poznate Marije Butković. Stay Beautiful edukacija je svojevrsni makeup trening za osobne potrebe. Također je individualna, što znači da se potpuno posvetimo vama tijekom edukacije i učimo vas sve od osnova do zahtjevnijih makeup lookova. Stay Beautifil edukacija nema dobne granice, možete ju pohađati ako ste djevojka u tinejdžerskim godinama koja voli makeup i želi naučiti sve trikove šminkanja ili dama u najboljim godinama koja se želi šminkati za popodnevnu šetnju gradom. Edukacija u dobnom smislu nema uvjeta, možete ju upisati iz potrebe ili iz vlastite želje!

Znanja i vještine Marije Butković

Najveća karika ove edukacije je to da učite od najbolje vizažistice u Hrvatskoj, naše Marije Butković. Marija je ljubav prema umjetnosti pretočila u vlastiti studio u kojem prenosi svoje dugogodišnje znanje i vještine polaznicama Marra Akademije. Marijin put je počeo prije prije više od deset godina, kada je završila Make Up For Ever akademiju u Parizu, gdje je stekla potrebno znanje koje je dalje primjenjivala i usavršavala na klijenticama. Marija naglašava koliko je bitan neprestan rad na sebi, pa zato redovito posjećuje seminare, treninge i edukacije kako bih upotpunila i nadogradila svoje profesionalne vještine. Uz Marijino profesionalno vodstvo i opuštenu atmosferu u Marra studiju, naučite sve o samoj tehnici šminkanja, materijalima s kojima radimo, proizvodima koji odgovaraju vašoj koži i više.

Zašto baš Stay Beautiful edukacija?

Marra edukacije su nadasve detaljne i poučne, posebice ako volite makeup, permanentnu kozmetiku i slično. Veliku važnost pridajemo individualnom pristupu svakoj polaznici, te se trudimo da tijekom edukacije pokupite što više makeup trikova, kako bi se naučili našminkati za svaku prigodu. Uz stručno vodstvo, učite sve od osnova – koža, tipovi kože, baze, puderi, teorija boja, preporuke proizvoda za vaš tip kože i boje koje vama odgovaraju uzeći u obzir vašu boju tena, crte lica, boju očiju, itd. Stay Beautiful edukacija je, kao što smo već napomenuli, za sve ljubiteljice dekorativne kozmetike koje žele naučiti više i kako postići određeni makeup look koristeći određene proizvode.

  • Kako našminkati sebe za dnevni i prozračan, večernji i profesionalni makeup look
  • Kako njegovati lice prije nanošenja makeup-a u skladu sa tipom kože i godinama
  • Teorija boja – boje koje odgovaraju vašoj puti, boji kose i očima
  • kako prekriti nepravilnosti na licu – podočnjaci, crvenilo, problematičan ten
  • Kako pravilno odabrati nijansu pudera

Bilo da ste početnik ili samo želite nadograditi makeup vještine, edukacija Stay Beautiful kroji se po vama. Zahvaljujući individualnom pristupu, potičemo svaku polaznicu da pita sve što ju zanima, od tehnike, proizvoda i svega između. Također je bitno da svaka polaznica radi makeup lookove koji su joj zanimljivi i možda zahjevniji, kako bi što bolje naučila pravilno aplicirati proizvode. Uvijek je poželjno da vježbate sve što na edukaciji učite, jer ćete na taj način dodatno izoštriti vještine. Ako je savršeno izvučen eyeliner nešto što vam ne ide od ruke, tijekom edukacije posvetiti ćemo se tome da svladate nanošenje eyelinera koji će pristajati vašem obliku oka i licu.

Organizacija Stay Beautiful edukacija

Stay Beautiful edukacija organizirana je u 10 sati. Termini edukacije ovise o dogovoru sa polaznicama. Pošto je edukacija individualna, dogovaramo se sa polaznicom za jutarnje ili popodnevne termine, koji joj odgovaraju, ovisno o radnom vremenu studija. Tijekom edukacije svoje znanje nadograđujete, što znači da svaki slijedeći sat, ponavljate što ste naučili na prethodnom. Usput vam preporučamo proizvode koji bi odgovarali vama i vašoj koži. Imate prilike isprobati neke od vrhunskih brendova kao što su Mac, Makeup Forever, Nars i mnogi drugi. Koristimo i proizvode našeg brenda Marra, koje možete i kupiti u Marra Studiju. Uz to, naučiti ćemo vas pravilno nanijeti umjetne trepavice, te upoznati vas sa svim potrebnim alatima za savršeni makeup – kistovi, spužvice, i ostalo!

Dojmovi polaznica

U nastavku pročitajte samo neke od dojmova polaznica Marra Akademije.

“Nakon završene edukacije kod Marije Butković iskreno imam samo riječi hvale za ovu predivnu, pedantnu i kreativnu vizažisticu. Ne znam sa li sam ikada upoznala osobu koja daje toliko sebe da bi nekoga podučila, koja toliko voli svoj posao i koja vam daje toliku energiju i vjetar u leđa. Edukaciju sam završila presretna, puna znanja i puna elana za buduće radne pobjede. Iako sam došla kod Marije sa prethodnim znanjem, Marija mi je pomogla da to znanje upotpunim i dalje razvijam. Svaki dan je bio novi izazov i nova prilika za isprobati nove tehnike i nove proizvode. Od srca preporučujem edukaciju baš kod nje, jer najbolje uložen novac je svaki dan koji možete provesti učeći od najbolje edukatorice u Hrvatskoj i šire. Hvala na svemu draga Marija!”

“Odabrala sam Marra edukaciju je smatram da nema bolje vizažistice u hrvatskoj od Marije. Cijeli proces edukacije je zadržao svoj izvrstan level i kad bih ponovo birala, opet bi vas odabrala. Uživala sam biti vaš učenik!”

Upišite Stay Beautiful edukaciju i upotpunite vaše makeup vještine. Cijenu Stay Beautiful i ostalih Marra edukacija pronađite ovdje.