Marra serum za obrve i trepavice iz snova

Marra serum za obrve i trepavice

Marra serum za obrve i trepavice iz snova

Marra serum za obrve i trepavice jedan je od najprodavanijih proizvoda u našem shopu. Serumi za rast obrva i trepavica osmišljeni su kako bi ubrzali rast dlačica i pojačali njihovu gustoću, kako bi u konačnici imali punije i njegovane obrve i trepavice. Prošla su vremena pretjeranog čupanja obrva na tanku liniju poput olovke. Umjesto toga, u trendu su guste, debele obrve, koje se često vide na supermodelima, poznatim osobama i na svim drušvenim mrežama. S ovim trendom ljepote dolazi i želja za gustim, dugačim trepavicama. Ovdje na scenu stupa serum za rast obrva i trepavica.

MARRA SERUM ZA OBRVE I TREPAVICE

Marra serum za obrve i trepavice pun je prirodnih sastojaka, koji dokazano pospješuju rast dlačica. Serum je obogaćen uljem ricinusa, koje se tradicionalno koristi za rast obrva. Obogaćen je i visokotehnološkim sastojkom Widelash TM, koji sadrži provitamin B5 i biotinil-tripeptid 1. Ovaj vitaminski peptid stimulira folikule dlačica i ubrzava njihov rast. Marra serum za obrve i trepavice također sadrži ekstrakte maslinovog lista i sjemenki grožđa, te lavandu, smilje i ružmarin. Serum je obogaćen biotinom i melatoninom, koji djeluju povoljno na rast dlačica, te na pun i njegovan izgled obrva i trepavica.

PRIRODNI SASTOJCI KOJI DJELUJU

Prije svega, naglasak stavljamo na prirodne sastojke u našoj kozmetici, bilo da se radi o pripremi kože za makeup ili da se proizvod nanosi samostalno. Koristimo blagodati prirodnih proizvoda, koji su dovoljno nježni za kožu, a opet djelotvorni, kako bi sami primijetili razliku. Za početak, serum sadrži već spomenuti Widelash TM, sastojak koji ‘potiče sintezu i organizaciju adhezijskih molekula laminin 5 i kolagen IV’. Ukratko rečeno, ovaj visokotehnološki sastojak omogućava dlačicama da izgledaju duže i gušće, jer stimulira samu folikulu. Ovaj sastojak se često nalazi u kvalitetnim maskarama i čistačima šminke na očima.

ŠTO MARRA SERUM ČINI POSEBNIM

Osim što pospješuje rast dlačica i čini vaše obrve i trepavice gušće, također ih njeguje, kao i kožu oko njih. Ekstrakt lista masline, koji sadrži Marra serum, ima protivupalno djelovanje, kao i anti-age učinak. Često se koristi u kvalitetniim serumima, jer kožu štiti od UV zračenja, te usporava znakove starenja na koži. Zahvaljujući ovom sastojku, Marra serum obrve i trepavice možete koristiti u bilo koje doba godine, bez straha od vanjskih utjecaja. Ekstrakt sjemenki grožđa je još jedan od prirodnih sastojaka, koji možete pronaći u našem serumu. Kroz povijest se koristio u medicinske svrhe, kod zacijeljivanja kože. Snažan je antioksidans, jer sadrži vitamin E, koji u kombinaciji sa ostalim sastojcima dodatno njeguje kožu oko obrva i kožu kapaka.

SMILJE, LAVANDA I RUŽMARIN – MEDITERANSKO BLAGO

Marra serum za obrve i trepavice, baš kao i drugi Marra proizvodi sadrži smilje, koje dubinski hidratizira i hrani kožu. Ova biljčica je česta u preparativnoj kozmetici, idealna i za najosjetljiviju kožu, jer je nježna sa vrlo učinkovitim djelovanjem. Lavanda je daleko poznata po svom umirujućem djelovanju, a također čisti pore, pa stoga ima antibakterijsko i protu-upalno djelovanje. Lavanda izjednačava pH kože i kontrolira proizvodnju ulja u vašoj koži. Ružmarin ima snažno antibakterijsko djelovanje, što sprječava razvoj bakterija, te sužava pore i pruža svježinu koži. Marra serum je stoga sastavljen od kvalitetnih prirodnih sastojaka, koji zajedno pospješuju rast vaših obrva i trepavica, dok su ujedno nježni za vašu kožu.

BIOTIN I MELATONIN

Biotin ili vitamin B7 je nutrijent, koji uz ostale vitamine B grupe u tijelu ima zadaću pretvoriti hranu u energiju. Često ga nazivaju ‘hrana za kosu’, jer dokazano potiče rast kose. Nalazi se u određenim namirnicama, a najčešće ga možete pronaći kao dodatak prehrani. Neke od namirnica koje sadrže biotin su:

  • jaja
  • orasi
  • bademi
  • mliječni proizvodi
  • meso

Biotin je vrlo bitan za naš organizam, jer brine o proizvodnji masnih kiselina i ugljikohidrata, koji tijelu daju energiju i u konačnici održavaju našu kosu zdravom. Ukratko, dlačice na tijelu, u ovom slučaju obrve i trepavice će rasti bržim tempom zahvaljujući dodatku biotina u Marra serumu. Melatonin je kemikalija koju naš mozak proizvodi i povezana je sa zdravim spavanjem. Gubitak melatonina uzrokuje loš san, jednako tako potreban je za pigmentaciju kose i njen rast. Također je povezan sa obrvama i tepavicama, jer bez ove kemikalije naše dlačice postaju tanje i sijede.

KAKO KORISTITI MARRA SERUM ZA OBRVE I TREPAVICE

Kako bi vidjeli prve naznake promjena u vašim obrvama i trepavicama, bitno je da ste dosljedni u korištenju Marra seruma. Preporuka je korisitit ga dva puta dnevno, kroz dva tjedna. Zahvaljujući preciznom aplikatoru, vrlo ga je jedostavno nanijeti na obrve i trepavice. Nanesite ga na obrve i uz rub trepavica, te lagano umasirajte prstima. Marra serum nemate potrebe uklanjati ako nanosite šminku, potrebno je samo pričekati par minuta, nakon čega možete nanositi ostale proizvode.