Prednosti puder obrva | Marra Studio

Koje su to prednosti puder obrva u Marra Studiu

Prednosti puder obrva | Marra Studio

Koje su prednosti puder obrva? Puder obrve, ombre obrve ili takozvani microshading najtraženija je tehnika iscrtavanja obrva u svijetu. Zamislite da se budite sa savršeno oblikovanim obrvama! Sada je to i moguće. Uz puder tehniku, vaše obrve biti će definirane, a prirodne. Pustite da vas provedemo kroz prednosti puder obrva.

Što puder obrve čini popularnima?

Puder obrve izgledaju najprirodnije upravo radi same tehnike. Uz pomoć mikro igle i aparata, doziraju se pigmenti u obliku pixela koji ulaze pod kožu. Samim time, možemo dozirati količinu pigmenta kako vaše obrve ne bi bile jednolične. Pigmenti koji se koriste su visoke kvalitete, pospješujući dugotrajnost puder obrva. Nadalje, puder tehnika je manje invazivan tretman od nekadašnjih tehnika iscrtavanja i proces je potpuno bezbolan.

Kada govorimo o trajnosti obrva, puder je polutrajna tehnika iscrtavanja koja traje čak do 3 godine. Uz pravilnu njegu nakon tretmana, vaše puder obrve ravnomjerno blijede, ali su postojane. Bitno je naglasiti i to da ako imate masniju kožu, ovaj trend je idealan za vas! Puder obrve rade se sa posebnom mikro iglom na površinskom sloju kože, sa minimalnim oštećenjem, bez ožiljaka i negativnih posljedica. Rezultat su gušće, njegovane obrve koje blijede postepeno i ravnomjerno.

Zašto baš Marra Studio?

Što nas čini drugačijima? Naše znanje, predanost radu, trud i dugogodišnje iskustvo rada sa klijentima samo su neki od prednosti koje ima Marra studio. Posvećenost svakom klijentu i prihvaćanje vaših želja je nešto čemu težimo svakim danom iznova. Uvijek nastojimo prilagoditi obrve vašem licu i osobnosti – bez šabloniziranja. Personalizirani pristup je nešto čime se posebno ponosimo.

Puder obrve su idealna tehnika ukoliko preferirate prirodan izgled, bez potrebe za svakodnevnim popunjavanjem obrva sjenilima ili olovkama. Obrve izgledaju osjenčano, definirano, a opet su suptilne i prozračne. Efekt sjenila na obrvama koji traje čini ih posebnima i daje prednost u odnosu na ostale tehnike polutrajnog iscrtavanja obrva.

Česte zablude puder tehnike

Jedno od čestih pitanja s kojim se susrećemo je ‘hoće li obrve izgledati umjetno’? Odgovor je ne – puder obrve nisu klasična tetovaža, jer iglom nikada ne sjenčamo obrve na toj dubini. Puder tehnika je nježna, puno manje invazivna, a sama tehnika izvođenja ne dopušta da pigment ulazi duboko u kožu. Tim više, obrve nikada neće izgledati pretamne, upravo suprotno! Obrve će biti naglašene, prozračne i prije svega – prirodne.

Cilj je da su vaše obrve osjenčane i definirane, bez česte potrebe za nadopunama i korištenjem olovaka za obrve. Puder tehnika je također vrlo svestrana; ukoliko preferirate prirodniji izgled obrva, sjenčaju se laganije za onaj prozračan, puderasti izgled. Ako ste ipak pobornik naglašenih, definiranih obrva, puder tehnikom postiže se željeni izgled.

Simetrija je bitna

Sigurno ste čuli za onu rečenicu ‘obrve su sestre, ne blizanke’, sa čime se u potpunosti slažemo. Ipak, u našem studiju, trudimo se izjednačiti ih kako bi izgledale skoro savršeno . Uzevši u obzir vaše lice, mimiku, inicijalni izgled obrva – nastojimo raditi sa postojećim obrvama i usavršiti ih. Prije samog iscrtavanja, obrve mjerimo i označavamo kako bi postigli simetriju. Nikada fokus ne stavljamo samo na jednu obrvu, već nastojimo da su što sličnije, po visini i punoći.

Također je bitno znati da vaše obrve nikada ne mogu biti identične, jer lice nije jednako s lijeve i desne strane. Vaša mimika lica, sitni pokreti mišića više puta uzrokuju da se jedna obrva nalazi par milimetara više od druge. I to je sasvim normalno. Upravo zato, pravilnim mjerenjem i ručnim iscrtavanjem oblika dolazimo do skice po kojoj zatim radimo puder tehniku.

Koje su prednosti puder obrva?

U odnosu na prethodne tehnike iscrtavanja, puder je jedna od najtraženijih radi dugoročne uštede vremena i novaca. Za razliku od drugih tehnika koje često zahtijevaju dopune i popravke, puder obrve su dugotrajnije. To znači da vam neće trebati olovke za obrve, boje ili slično. Puder je tu da traje i uz minimalno održavanje vaše će obrve biti predivne i postojane do čak 3 godine. Uz to, puder tehnikom koža prolazi kroz manje traume u odnosu na druge tretmane polutrajnom šminkom. Ujedno, eto i većine prednosti puder obrva.

U svega nekoliko dana, koža se zatvori, ‘zaključavajući’ pigment i eventualni ožiljci nestanu. Nakon samog tretmana, obrve će izgledati gušće i tamnije od konačnog rezultata. Zatim postepeno posvijetle, otprilike 30 -50%, što možete očekivati unutar 4 tjedna od prvog tretmana. Tretman je nježan, ne uzrokuje iritacije na koži, što ga čini idealnim čak i za osobe sa osjetljivom kožom. Također je puder tehnika savršena opcija za osobe koje koriste makeup svaki dan i za osobe koje ne preferiraju nanositi šminku.   

Marra Akademija

Novi trend puder obrva dominira industrijom ljepote. Lijepe obrve naglašavaju ljepotu lica i imaju ključnu ulogu u samom izgledu i ekspresiji lica. Uz osmijeh, najistaknutija značajka lica su obrve. Naglašavajući obrve puder tehnikom, lice dobiva mladolik izgled, jer su oči naglašene, a eventualne nepravilnosti lica skrivene. Na izvrsno osmišljenoj Marra edukaciji, uz stručno vodstvo Marije Butković, savladajte tehniku puder obrva i naučite sve potrebno kako bi započeli samostalan rad.

Marra Akademija namijenjena je početnicima i artistima koji imaju prethodno iskustvo u permanentnoj kozmetici. Krećući od osnova, naučite sve trikove za savršeno iscrtane puder obrve, te potrebno znanje i vještine. Po završetku edukacije, stojimo vam na raspolaganju za podršku i pomoć.

Edukacija za puder obrve traje dva dana, što uključuje teorijski i praktični dio. Tijekom prvog dana edukacije, upoznajete se sa osnovama iscrtavanja obrva, ukoliko ste početnik. Ako ipak imate prethodnog iskustva u iscrtavanju obrva, provodimo vas kroz česta pitanja klijenata i korištenjem aparata za puder tehniku. Nadalje, provodimo vas kroz moguća stanja kože, teoriju boja, korištenje anestetika i protokole higijene.

Nakon usavršene teorije, drugi dan edukacije vježbate tehniku puder obrva na umjetnoj koži i rad na modelu. Provodite konzultacije sa modelom, skicirate obrve i pripremate se za iscrtavanje obrva puder tehnikom. U ovom dijelu edukacije detaljno prolazimo načine držanja aparata, kutove sjenčanja, poziciju tijela, upotrebu anestetika i slično.

Nadalje, pri kraju iscrtavanja na vašem modelu, govorimo o njezi obrva nakon samog tretmana, kako bi naučili prenijeti klijentima bitne informacije prije početka samostalnog rada. Bitno je i to da posebnu pozornost pridajemo prirodnom izgledu obrva, higijeni prilikom rada te zadovoljstvu klijenata.

Marra Akademija vam omogućuje da postanete virtuoz u iscrtavanju obrva puder tehnikom i dobijete potrebno samopouzdanje da hrabro započnete vlastiti rad. Uz to, dodjeljujemo vam Marra certifikat o završenoj edukaciji, kontakte za nabavu materijala i podršku u budućem radu.