Konturiranje | Make Up For Ever Ultra HD Foundation

marra konturiranje

Konturiranje | Make Up For Ever Ultra HD Foundation

Vjerovali ili ne, ljudi su radili konturiranje lica još od šesnaestog stoljeća. Svi se možemo složiti da to nije bilo ništa značajno do ere Kardašijana (negdje oko 2012.). U svakom slučaju, ova tehnika šminkanja uistinu mijenja igru. Možete iskonturirati jagodične kosti i učiniti da vam se lice čini užim. Takođe možete iskonturirati i gornji dio čela, kako biste skrenuli pažnju na oči. Nos možete učiniti ispravljenijim, definirati liniju čeljusti ili stvoriti iluziju dužeg vrata. Mogućnosti su bezbrojne – to jest ako ste opremljeni pravim proizvodima. Srećom, paleta za konturiranje dolazi sa svime što vam treba (osim možda četkom i spužvom) kako biste postigli željeni, iskonturirani izgled za kojim žudite.

Volimo opcije s više nijansi, što nam omogućuje kombiniranje boja za željeni efekt. Mnoge palete za konturiranje također dolaze s bojom za isticanje, odnosno highlighter-om, koja je ključna za stvaranje dimenzije na licu. “Kada tražim paletu kontura, uvjeravam se da je prikladna za upotrebu na širokom rasponu tonova kože, prije svega. Također smatram da je formulacija vrlo važna. Na primjer, volim da mi je kontura pigmentirana i miješana “, kaže vizažistica Marija Butković. Konturiranje je zaista lakše uz kvalitetan proizvod.

Paleta za konturiranje Make Up For Ever Ultra HD Foundation

Konturiranje je disciplina koja se mora savladati – no postoje proizvodi koji vam mogu olakšati period učenja. Jedan od njih je i paleta Ultra HD Foundation, brenda Make Up For Ever.

„Paleta je odlična jer je prije svega multifunkcionalna. Unutra se de facto nalazi poznati Make Up For Ever Ultra HD puder u stick formatu, no ovako je praktičniji za svakodnevno korištenje i putovanja. Paleta spaja 12 nijansi, a istovremeno „glumi“ korektor, puder, bronzer, proizvode za highlighting i konturiranje. Također, s njom možete potamniti ili posvijetliti svoj puder! Smatram da je paleta vrlo isplativa za makeup artiste, ali i zaljubljenike u makeup, jer ima brdo različitih boja s kojima se mogu popraviti najrazličitije situacije“, objasnila je Marija Butković.