Marra Art Blender | kako se koristi?

kako se koristi Marra Art Blender

Marra Art Blender | kako se koristi?

Marra Art Blender je makeup spužvica, poznatija kao makeup blender je inovacija u svijetu dekorativne kozmetike. Makeup spužvice postale su sve poularnije, upravo radi različitih načina korištenja. Marra Blender inovativnog je dizajna i materijala. Ova spužvica je sve što vam treba za savršeno nanošenje suhih i kremastih proizvoda na lice.

Što Marra Art Blender čini posebnim?

Dobro ste čuli, ova posebno nježna spužvica osmišljena je da se koristi sa suhim proizvodima. Dobar primjer je puder u kamenu, a s njom možete nanijeti i kremasto rumenilo. Art Blender napravljen je od baršunastih vlakana mikrofibre, što ga čini naročito mekim. Nadalje, omogućuje vam da koristite manje proizvoda, a postignete savršeno prekrivanje.

Zašto vam je ova spužvica potrebna?

Makeup blenderi su popularni i hvaljeni, te ih artisti iz cijelog svijeta koriste. Dio su svakog kompleta za šminkanje i sa razlogom im se pripisuju zasluge za savršeno naneseni makeup. Art Blender napravljen je od kvalitetnih materijala, zakrivljenog je oblika i po tome unikatan na tržištu. Uz razne verzije makeup spužvica, Ova alatka nije samo jedna u nizu koja vam omogućuje jednostavnije nanošenje proizvoda. Baršunasta, nježna i najbitnije – funkcionalna! Na koje načine ju možete koristiti, saznajte u nastavku.

Za njegu kože prije šminke

Marra Art Blender možete koristiti za nanošenje preparativne kozmetike, kao što je hidratntna krema ili serum. Prelažemo Marra Elli’s Pearls serum, za dubinsku hidrataciju i zaglađeni ten. Prije same uporabe tekućih i kremastih proizvoda, bitno je namočiti ga, iscijediti višak tekućine i utapkati željeni proizvod. Također, sa Marra blenderom možete nanijeti i kremu oko očiju. Tako ćete spriječiti da puder uđe u sitne bore ispod očiju. Uz to, koži pružate laganu masažu. Art Blender je dovoljno nježan da ga koristite svaki dan, bez obzira odlučite li stavljati makeup ili ne.

Za nanošenje i fiksiranje proizvoda

Već je poznato da se makeup spužvice koriste za nanošenje tekućeg pudera. Prvenstveno radi njihovih sposobnosti da ravnomjerno rasporede puder po cijelom licu, kreirajući savršeno platno za daljnje proizvode. Art Blender ističe se od ostalih spužvica jer omogućuje da se svaki puder, odnosno podloga, pritisne na kožu. Time se dobija besprijekoran i prirodan izgled. Ne ostavlja tragove niti linije na koži, te miješa razne formule proizvoda. Tako da možete sa puderom nanijeti i omiljenu hidratantnu kremu, jer Art Blender spaja teksture za ravnomjerno, besprijekorno prekrivanje.

Smanjite intenzitet odabranog pigmenta

Marra Blender saveznik je predivnog tena, pa zato kada slijedeći put nanosite kremasto rumenilo na obraze, koristite naš blender. Smanjiti će intenzitet odabranog pigmenta, te će rumenilo biti savršeno naneseno na bazu, odnosno puder. Marra Blender ne morate koristiti samo kada je rumenilo u pitanju, isprobajte ga uz bilo koji proizvod slične teksture, sjenilo za oči, highlighter i druge.

Besprijekoran korektor ispod očiju

Tijekom nanošenja korektora ispod očiju laganim tapkanjem, iskoristite Marra Art Blender i sa minimalno pudera u prahu utisnite na izblendani korektor. Ovim procesom izbjeći ćete stvaranje sitnih borica ispod oka i spriječiti skupljanje korektora unutar tih linija.

Više prekrivanja, manje proizvoda

Marra Art Blender napravljen je od najkvalitetnije mikrofibre, pa kada ga namočite i istisnete višak vode, on neće upiti vaš puder, čineći svaku podlogu predivnom. Za razliku od klasičnih kistova, koji često ostave linije na licu i upiju puno proizvoda u svojim vlaknima, Marra Art Blender biti će jedini alat u vašem makeup setu. Neovisno o bazi koju odaberete, uz Art Blender vaša će koža biti besprijekorna, a makeup postojan. Također, dugoročno ćete uštedjeti, jer će vaši proizvodi trajati!

Sitne korekcije i prekrivanje nepravilnosti

Za manje nepravilnosti i povremene prištiće, koristite Marra Art Blender. Sa vrlo malom količinom korektora ili pudera pokrijte neželjene nepravilnosti na licu. Korištenjem Marra Art Blendera nećete trebati puno proizvoda, pa će vaš ten izgledati prirodno.

Konture i naglašavanje crta lica

Za svakodnevni makeup, Marra Art Blender je više nego dovoljan! Konture lica naglasite koristeći suhi Marra Art Blender, a sa uskim vrhom blendera, nanesite highlighter za zdravi sjaj kože. Ukoliko preferirate makeup koji ne zahtjeva previše vašeg vremena, ovom tehnikom zasjat ćete u samo nekoliko minuta! Uz malo rumenila i omiljene maskare, vaš dnevni makeup je gotov! Za kraj predlažemo da šminku fiksirate Marra MiMistom, a možete ga koristiti i tijekom dana za dodatno osvježenje kože i makeup-a.

Marra Art Blender za poznati ”baking” trend

Baking ili tehnika kojom se koriste poznati vizažisti diljem svijeta, odnosi se na fiksiranje korektora ispod očiju sa većom količinom transparentnog pudera. Ako ste pobornik takozvanog ‘bakinga’, koristite Marra Art Blender za idealan rezultat. Puder je potrebno ostaviti na koži par minuta kako bi ova tehnika uspjela. Cilj je da debljim slojem transparentnog pudera vaša tjelesna toplina ‘ispeče’ odnosno fiksira korektor za besprijekoran makeup, a sitne borice ispod očiju biti će zaglađene.

Oblik za sve kutove lica

Naša spužvica iz snova savršenog je oblika za sve dijelove lica. Koristite užu stranu Marra Art Blendera za područje oko očiju, kreiranje savršene konture, i slično. Za ravnomjerno nanošenje i blendanje proizvoda, okrenite Marra Art Blender i koristite ga za veće površine na licu – obrazi, čelo i čeljust. Osmišljen je tako da precizno i ravnomjerno prekriva čak i manje površine lica. Art Blender u obliku suze sa kosim rubom omogućuje vam da svaki proizvod jednostavnije naneste na kožu.

Jednostavnost u korištenju i održavanju

Kada govorimo o održavanju Marra Art Blendera i čišćenju istog, bitno je da ga svaki put nakon korištenja operete sa nježnim sapunom i isperete sav višak proizvoda, te ga ostavite da se osuši. Prijedlog je da Marra Art Blender dodatno dezinficirate, posebice ako imate osjetljivu kožu. Prije same uporabe, ako koristite tekuće i kremaste teksture, obavezno namočite blender te istisnite višak vode – ovom tehnikom Marra Art Bleder neće upiti vaše proizvode. Nakon 3 mjeseca poželjno je da svoj Art Blender zamijenite sa novim, iz zdravstenih razloga.

Kako koristiti Marra Art Blender

Prije svega, bitno je da Marra Art Blender ne vučete po licu, jer će to stvoriti linije i tragove po licu, a proizvode koje koristite neće lijepo prionuti uz vaše lice. Kada primjerice koristite omiljeni tekući puder sa vlažnim Marra Art Blenderom, laganim tapkanjem utisnite proizvod na kožu. Time ćete izbjeći neravnomjerno nanešen puder i uštedjeti puno proizvoda.