ZAŠTO SE ODLUČITI ZA PUDER OBRVE?

marra puder obrve

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA PUDER OBRVE?

Popularna tehnika vrlo je tražena i u Marra studiju.

Česti upiti ponukali su nas da vam podrobnije objasnimo vrlo popularnu tehniku iscrtavanja obrva u svijetu, ali i u Marra studiju. Riječ je, naravno, o puder obrvama koje su u stari nova tehnika iscrtavanja obrva koja se u potpunosti razlikuje od popularnog microbladinga i  i kao takva je prikladnija za klijentice koje imaju masnu ili tanku kožu. Saznajte o čemu je riječ u nastavku.


Baš kako samo ime kaže, radi se o efektu pudera na obrvama. Nakon iscrtavanja obrve izgledaju kao da smo ih zasjenčali ili popunili sa sjenilom ili olovkom. S obzirom da se tehnika temelji na iscrtavanju sitnih točkica – piksela, možemo ih dozirati i na taj način izraditi svijetlija ili tamnija područja što nam daje savršeno prirodne rezultate. Puder obrve su namijenjene i osobama koje imaju masniju kožu; opće je poznato kako klasičan microblading zapravo teže opstaje na masnijoj koži, a ova tehnika bolje prianja upravo na takvim kožama koje su više problematične za postići dobar konačan rezultat. Sam tretman traje u prosijeku dva sata, pola sata prije iscrtavanja se nanosi anestetik. Tretman nije bolan, a za maksimalnu postojanost od oko dvije godine uvijek se rade dva tretmana u razmaku od mjesec dana. 

Tretman započinjemo kratkim konzultacijama i nanošenjem anestetika na područje obrva, a nakon 30 minuta, obrve skiciramo iz prirodnog oblika koji modificiramo u svrhu dobivanja savršeno pozicioniranih obrva pazeći pri tome na debljinu obrva, boju i gustoću samih piksela. Također pratimo i samu mimiku lica da izbjegnemo razliku u obliku lijeve i desne strane. Lijeva i desna obrva nikada ne mogu biti identične, razlika je u samom reljefu lijeve i desne straane lica kao i u mimici lijeve i desne strane lica. Sama pigmentacija je vrlo plitka i minimalno je invazivna što garantira savršeno prirodan i elegantan rezultat. 


Puder tehnikom možemo dobiti savšreni ombre efekt, što bi značilo da su obrve u svojoj donjoj liniji tamnije, a na svojoj gornjoj liniji i na počecima svjetlije, odnosno pikseli su rjeđi. To je super jer i većina klijentica nam stiže s idejom da ne želi te pravokutnike na početku obrve, što se zapravo nikad ni ne radi niti bi se smjelo raditi – znači sam početak obrve uvijek mora biti puno nježniji od ostatka. Nakon mjesec dana obrve se ponovno iscrtavaju kako bi se dobila postojanost pigmenta, a jedina nuspojava poslije tretmana može biti crvenilo koje prestaje nakon nekoliko sati. Obrve je potrebno njegovati 5-7 dana nakon iscrtavanja, a njega uključuje ispiranje odnosno brisanje obrvi vlažnom vaticom te mazanje kremom koju vam dajemo u studiju. Cijena tretmana je 3500 kn, što uključuje dva tretmana iscrtavanja obrvi. 

No Comments

Post A Comment