TREPAVICE – EVO 5 SAVJETA KAKO UBRZATI NJIHOV RAST

marra duge trepavice

TREPAVICE – EVO 5 SAVJETA KAKO UBRZATI NJIHOV RAST

Do dramatičnog pogleda uz nekoliko dobrih ideja!

Trepavice imaju životni vijek od oko 100 dana – nekima će se obnavljati brže, nekima sporije – no ubrzati njihov rast, ali i čvrstoću što će pripomoći s dojmom punoće, je uvijek težak zadatak. Ipak, nije nemoguće, oboruža li se strpljenjem i pripazi li se na ovih 5 točaka.

1. Korištenje prirodnih ulja – maslinovo, ricinusovo, kokosovo

Maslinovo ulje bogato je esencijalnim masnim kiselinama koje se ponašaju kao emolijenti, koji njeguju i omekšavaju trepavice, što će pripomoći elastičnosti, a time i smanjiti njihovo pucanje. Kokosovo ulje može štititi trepavice od gubitka proteina čime pomaže u njihovom očvršćivanju, dok je ricinusovo ulje odlično u poticanju rasta i omekšavanju dlake. Sva ulja mogu se nanositi uz pomoć stare četkice od maskare svaku večer prije spavanja. 

2. Korištenje vitamina E topički i kao suplement

Poznato je kako sestre Kardashian koriste vitamin E kao rješenje za mnogobrojne kožne probleme, no ono je fantastično i za čvrstoću i njegu trepavica. Može se koristiti topički, kao ulje, i nanositi na trepavice prije spavanja starom četkicom od maskare, no može se uzimati i kao suplement, gdje pomaže kod gradnje imuniteta.

3. Korištenje češljića za trepavice

Baš kao i kod kose, češljanje trepavica potiče cirkulaciju, a time i rast. Osim toga, trepavice će tako izgledati ljepše i duže, a slabe trepavice koje su pred kraj ciklusa, prije će se iščešljati i tako ostaviti mjesto za rast novih.

4. Marra Lash and Brows Growth Serum

Jeste li već isprobali naš serum za rast trepavica i obrvi? Osim spomenutog ricinusovog ulja, naš serum sadrži visokotehnološki sastojak Widelash TM, kojega čine biotin i biotinil-tripeptid 1. Ovaj peptid će stimulirati folikulu dlačice i tako potencirati njen rast. Uz ove sastojke, serum ima i ekstrakt maslinova lista, smilje, ekstrakt sjemenki grožda, lavandu, melatonin i ružmarin. Uzastopno apliciranje seruma ujutro i navečer pokazat će rezultat već nakon 15 dana!

5. Zeleni čaj

Ovaj ukusan čaj bogat je antioksidansima koji pomažu održavati tijelo zdravim, a zbog njih će i ubrzati rast trepavica – dovoljno je svakodnevno stavljati hladne vrećice čaja na kapak. 

No Comments

Post A Comment