Oblikovanje obrva kanom

Oblikovanje obrva kanom

Kana obrve su jedan u nizu od trendova, kada se radi o bojanju obrva. Prednost tretmana je da se boja zadržava na dlačicama, ali i na koži, što daje rezultat gušćih i punijih obrva. Tretman započinjemo čišćenjem obrva, nakon čega ih mjerimo tehnikom zlatnog reza, kako bi vaše obrve bile simetrične. Prije samog nanošenja kane, obrve uređujemo sa voskom u perlicama i koncem, te eventualnim skraćivanjem škaricama. Zatim nanosimo kanu, prirodnu boju, u nijansi najsličnijoj vašoj prirodnoj dlaci. Kanu na obrvama držite 15-20 minuta, zatim ju uklonimo i nanesemo njegujuće ulje ili balzam. Tretman je bezbolan i namjenjen svima koji žele istaknuti svoje obrve. Tretman traje otprilike 30ak minuta.
Kana je prirodna boja, koja se dobiva iz istoimene biljke. Ona se dorađuje dodavanjem visokokvalitetnih pigmenata, da bismo dobili paletu tonova kojima postižemo savršene i autentične obrve. Proizvodi za obrve na bazi kane su vegan friendly, ne sadrže peroxide i savršen su izbor za svakog klijenta. Kana se dulje zadržava na obrvama od klasičnih boja, također se zadržava na koži, što daje rezultat savršeno oblikovanih obrva bez obzira na njihovu prirodnu gustoću. Također, možemo kreirati savršen ombre efekt na obrvama uz pomoć kombiniranja tonova. Nikako ne želimo previše naglašen početak obrva, stoga same početke obrva pažljivo brišemo nekoliko minuta ranije od ostatka obrve. Rezultat traje oko 2 tjedna, ovisno o tipu vaše kože, navikama čišćenja kože, te kozmetičkim proizvodima koje koristite. Ukoliko je vaša koža suha, kana će se dulje zadržati, u odnosu na klijente sa masnijom kožom. Ukoliko želite da rezultat ostane što dulje, kod osobne higijene izbjegavajte intenzivno trljanje ili peeling na predjelu obrva. Što su prirodne obrve gušće, rezultat će biti postojaniji. Klijenti koji imaju jako malo prirodnih dlačica, mogu očekivati umanjenu postojanost.

Česta Pitanja:

Da li će obrve obojane kanom izgledati previše tamno i umjetno?
Obrve obojane kanom će izgledati savršeno prirodno. Intenzitet i ton se prilagođavaju prirodnim obrvama, te vašim željama. Naši tehničari su educirani profesionalni vizažisti, koji će poštujući vaše želje napraviti savršene obrve.

Kome tretman nije namjenjen?
Tretman nije namjenjen trudnicama, osobama koje imaju problema sa bolestima kože na predjelu obrva i osobama koji imaju alergijske reakcije na kanu. Ukoliko ste skloni alergijama, prije nego se odlučite na tretman oblikovanja obrva kanom, preporučujemo kratke konzultacije, na kojima ćemo napraviti testiranje.