Marra Svilene Maske | Za Savršenu Kožu

marra face masks

Marra Svilene Maske | Za Savršenu Kožu

Po čemu su Marra svilene maske tako posebne? Saznajte u našem novom postu!

Kroz zadnjih godinu dana, zaštitne maske za lice postale su dio naše svakodnevice. Priznajemo – i sami smo isprobali sve varijante na tržištu. Od klasičnih medicinskih maski, sve do onih pamučnih – dok nismo došli do otkrića! Marra svilene maske su savršeno rješenje. Napravljene od 100% prirodnog materijala, koji je postao sve popularniji – ako se pitate zašto, saznajte u nastavku.

Marra svilene maske & potreba za zaštitom

Cilj nošenja zaštitne maske je zaštita od virusa i bakterija, koje kroz govor, kihanje i kašljanje izbacujemo u obliku sitnih čestica. Svila je potpuno prirodan materijal koji ima antibakterijsko djelovanje. Dokazano je da učinkovito filtrira sitne čestice i time sprječava širenje virusa i bakterija. Svila je poseban materijal, koji ima elektrostatička svojstva, pa se čestice radi pozitivnog naboja lijepe za tkaninu, ne prolazeći kroz nju. Svila sadrži bakar, zbog čega ima neka antivirusna i antibakterijska svojstva. Bakar pomaže u suzbijanju bakterija i virusa s kojima dođe u kontakt. Još jedna prednost svilenih maski je njihovo antimikrobno djelovanje – jer sadrži materijale koji održavaju čistoću maske. Možemo reći da se svilene maske na neki način same dezinficiraju. Uz to, Marra maske su dizajnirane sa 2 zaštitna sloja materijala, za dodatnu zaštitu.

Prirodni materijal za svaki tip kože

Ovaj prirodni materijal postao je sve popularniji radi svojih blagodata na koži. Slično svilenim jastučnicama koje su nježnije na koži i ne uzrokuju bore. Marra svilene maske ugodne su za nošenje, posebice na osjetljivoj koži. Nježan materijal pruža osjećaj hlađenja, hipoalergenska je, apsorbira manje vlage od pamuka i ne isušuje kožu. Radi navedenih svojstava i aminokiselina od kojih je načinjena, svila ne stvara iritacije na koži, za razliku od ostalih materijala. Svila također ne upija višak sebuma koji koža proizvodi, niti skida toliko vlage sa kože.

Svila je potpuno prirodan materijal na koji su ljudi rijetko alergični, upravo zato što ne sadrži kemikalije koje mogu uzrokovati iritacije na koži. Maska odbija alergene iz okoliša, kao što su grinje i plijesan. Uz to, koža također diše, jer materijal ne uzrokuje takozvane ”maskne” koje su česte kod korištenja maski od drugih materijala. Marra svilene maske ne upijaju neugodne mirise, zahvaljujući ionima koji uklanjaju mikrobe. Tako da će vaša maska mirisati svježe kroz nekoliko korištenja, bez straha od bakterija!

Svila je nevjerojatno lagan materijal, koji se prilagođava temperaturi tijela, tako da Marra svilene maske možete nositi kroz cijelu godinu, neovisno o godišnjem dobu!

Marra 100% silk mask light pink

Održavanje Marra svilene maske

Marra svilene maske jednostavne su za održavanje. Prije prvog korištenja, preporučamo da masku operete ručno sa nježnim sapun0m, osušite i ispeglate kako biste ju dodatno dezinficirali i vratili joj onaj poseban sjaj. Masku kada ne nosite, držite ju u posebnoj vrećici kako bi materijal bio zaštićen, a maska održala svoj oblik. Svila je vrlo nježan i osjetljiv materijal, pa stoga ne preporučamo da svoju Marra masku perete u perilici, jer će se vlakna s vremenom uništiti. Uz to, svilene maske nemate potrebe namakati u deterdžentu, a nositi ih možete do 4 puta bez potrebe za pranjem – naravno ukoliko niste nosili makeup, u kojem slučaju uvijek preporučamo da masku operete.

Poseban sjaj svile

Za kraj, Marra svilene maske su također sa namjestivim gumicama kako bi prilagodili masku vašem licu za najugodnije nošenje. Radi posebnog sjaja svile naše maske su vrlo atraktivnog izgleda. Štite vaše zdravlje, vašu kožu i ujedno su lijepe! Marra maske dolaze u 3 boje – odaberite svoju omiljenu na marracosmetics.com!