Akademija

Volite make-up? Oduvijek ste željeli naučiti šminkati sebe i druge? Voljeli biste se time profesionalno baviti? Odaberite jedan od naših pomno osmišljenih programa i prođite vrhunsku edukaciju kod profesionalne vizažistice Marije Butković.

Program je namijenjen osobama koje žele postati profesionalni vizažisti ili žele raditi kao prodavači/savjetnici makeup brandova. Program traje 40 sati, a sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela. Organizira se kao grupni program u unaprijed dogovrenim terminima. Termini edukacije su  ponedjeljkom,srijedom i petkom  od 17-20 sati.

 

Edukacija obuhvaća sljedeće teme:

  -osnove makeupa kroz teoriju boja, tipove kože, oblike lica, korekcije nepravilnosti lica i kože, konturiranje

  -kreiranje makeup lookova sa fokusom na aktualnosti u samoj industriji

  -tips and tricks kojima ćete na svakom licu napraviti savršen makeup te istaknuti autentičnu ljepotu svake klijentice

 

Tijekom edukacije ćete naučiti apsolutno sve što je potrebno da krenete u vode profesionalnog makeup-a ili da nadopunite i usavršite dosadašnja znanja.
Materijal za vrijeme edukacije je osiguran od strane studija, upoznati ćete vrhunske brandove MAC, Armani, Bobbi Brown, Makeup Forever, NARS.....

Nastojimo da se tijekom edukacije izmijeni što više modela da bismo polaznicama pokazale kako se tematsko isti makeup look mijenja ovisno o licu i dobi modela. Modele možete dovesti ili ćemo ih organizirati u dogovoru sa Vama. Atmosfera u studiju je uvijek ugodna i naravno radna, a po završetku programa djevojke se uvijek mogu obratiti za bilo kakvu pomoć, podršku, motivaciju. Svim polaznicima je osiguran rad s profesionalnim make-upom, te popusti od -20 % na MAC i Makeup Forever kozmetiku Na kraju završenog programa svaka polaznica dobiva znanje, vještinu i certifikat Profesionalnog make-up studija Marra.

Redovna cijena programa je 12.500 kn.  Može se platiti karticama Privredne i Zagrebačke banke na rate.

Program je namijenjen osobama koje se žele naučiti šminkati za svoje osobne potrebeEdukacija traje 10 sati, a obuhvaća osnove make-upa prilagođene polazniku te makeup lookove ovisno o željama i potrebama polaznica. Možete odabrati individualni program ili grupnu edukaciju do maksimalno četiri osobe.

 

    -Makeup lookovi prilagođeni isključivo Vama i Vašem licu

    -Materijal za vrijeme edukacije je osiguran od strane studija, upoznat ćete vrhunske brandove MAC, Armani, Bobbi Brown, Makeup Forever, NARS te mnoge druge

    -Kako našminkati samu sebe za dnevni i prozračan, večenji i glamurozan te poslovni i profesionalan makeup look

    -Kako njegovati lice prije nanošenja makeupa u skladu sa tipom kože te godinama

    -Teorija boja- boje koje najbolje odgovaraju Vašoj puti, boji kose i očima.

    -Kako prekriti nepravilnosti na licu kao što su podočnjaci, crvenilo ili problematičan ten

    -Kako pravilno odabrati nijansu pudera

    -Kako koristiti bronzer, highlightere, rumenila, ruževe te kako pravilno oblikovati i iscrtati obrve

    -Tehnike pravilnog nanošenja crvenog ruža, eyelinera, smokey eyes, sjenčanje očiju te sve ostale tehnike prilagođenem Vašem licu

Cijena edukacije iznosi 4.000 te se može platiti karticama Privredne i Zagrebačke banke na rate.

Trend naglašenih obrva posljednjih nekoliko godina dominira industrijom ljepote. Nakon niza istraživanja, pokazalo se da lijepe obrve naglašavaju ljepotu lica i daju izražajniji dojam ljepoti.

Najviše ekspresija lica izražavamo očima i obrvama. Uz osmijeh, najistaknutija značajka lica su obrve.

Nakon petnaest godina radnog iskustva u industiji savršenih obrva brojimo više od 3000 zadovoljnih klijentica diljem Hrvatske i drugih zemalja. Marija Butković je jedna od najuspješnijh brow specijalista u Hrvatskoj sa brojnim diplomama i certifikatima iz cijelog svijeta. Stečeno znanje o obrvama će Vaše obrve oblikovati po Vašem licu, profesiji,  mimikama lica, boji kose, kože i očiju, dobi i mnogim drugim faktorima. 

Material koji se koristi koriste i druge svjetski poznate akademije za puder obrve te ih možemo smatrati visokokvalitetnima.

Stopa reklamacija je manja od 1,2%.

MARRA edukacija će Vam omogućiti da uz stručno vodstvo Marije Butković savladate tehniku savršeno iscrtanih prirodnih obrva. Mnoštvo zadovoljnih klijenata i individualan pristup svakom polazniku, čine ovu edukaciju posebnom. Edukacija je namijenjena početnicima, ali i onima koji imaju iskustva u iscrtavanju obrva. Na vrlo jednostavan način ćete naučiti sve kako biste započeli samostalan rad. Nakon edukacije, stojimo Vam na raspolaganju za podršku i pomoć.

Posebnu pozornost pridajemo prirodnom izgledu obrva, higijeni prilikom rada te zadovoljstvu klijenata. 

Edukacija za puder obrve traje dva dana. Prvi dan obuhvaća teorijski, a drugi dan praktični dio odnosno iscrtavanje obrva na živim modelima. Termini edukacija su unaprijed određeni te su fiksni.

 

Početnici

 

Naša edukacija za početnike omogućiti će vam da savladate tehniku savršeno iscrtanih obrva. Tečaj puder tehnike za početnike pruža im priznate kvalifikacije u permanentnoj kozmetici te omogućava da prošire svoj portfelj i vještine. Naučite sve od osnova oblikovanja obrva do same puder tehnike od naše specijalistice Marije Butković. Nakon petnaest godina radnog iskustva u industiji savršenih obrva brojimo više od 3000 zadovoljnih klijentica diljem Hrvatske i drugih zemalja. Marija Butković je jedna od najuspješnijh brow specijalista u Hrvatskoj sa brojnim diplomama i certifikatima iz cijelog svijeta. Stečeno znanje o obrvama će vam pomoći u oblikovanju obrva vaših klijenata po njihovom licu, profesiji,  mimikama lica, boji kose, kože i očiju, dobi i mnogim drugim faktorima. Material koji se koristi koriste i druge svjetski poznate akademije za puder obrve te ih smatramo visokokvalitetnima. Mnoštvo zadovoljnih klijenata i individualan pristup svakom polazniku, čine ovu edukaciju posebnom. Na jednostavan način naučite sve o puder tehnici kako biste samostalno započeli rad s klijentima.

Cijena edukacije iznosi 8.000 kn.

 

Masterclass/Nivo artista

 

Edukacija za naprednije artiste je namjenjena iskusnijim microblading umjetnicima koji su upoznati sa permanentnom kozmetikom i žele naučiti novu tehniku iscrtavanja obrva. Edukacija je osmišljena kako bi prethodno iskustvo unapredili i istaknuli se od konkurencije. Naš masterclass sadrži sve što trebate znati o tehnici puder obrva, teoriji boja, pigmentima i više. Ova razina edukacije nudi potencijalni napredak u karijeri kao što su pomoć u obuci te pristup velikoj bazi klijenata.  

Cijena edukacije iznosi  5.000

 

Edukacija za polutrajno japansko iscrtavanje obrva traje dva dana.

Prvi dan obuhvaća teorijski, a drugi dan praktični dio odnosno iscrtavanje obrva na živim modelima. Modele može dovesti vi ili ih mi organiziramo.

Cijena edukacije iznosi 12.500 kn.

U tu cijenu je uračunat materijal za 50 tretmana i uključuje boje, nožiće, držače i sve što vam je potrebno da samostalno započnete raditi ovaj posao. Boje koje koristimo zovu se PERMA BLEND.

Edukacija za polutrajno japansko iscrtavanje obrva traje dva dana.

Prvi dan obuhvaća teorijski, a drugi dan praktični dio odnosno iscrtavanje obrva na živim modelima. Modele može dovesti vi ili ih mi organiziramo. Termin edukacije birate sami i moze biti i u jutarnjim i u popodnevnim terminima. 

Cijena edukacije iznosi 18.000 kn.

U  cijenu je uključen materijal za 50 tretmana te uključuje boje, nožiće, držače i sve što vam je potrebno da samostalno započnete raditi ovaj posao. Boje koje koristimo su PERMA BLEND.

Trend naglašenih obrva posljednjih nekoliko godina dominira industrijom ljepote. Nakon niza istraživanja, pokazalo se da lijepe obrve naglašavaju ljepotu lica i daju izražajniji dojam ljepoti.

Najviše ekspresija lica izražavamo očima i obrvama. Uz osmijeh, najistaknutija značajka lica su obrve.

Ukoliko se bavite ljepotom, ključno je da usavršite stiliziranje obrva te ponudite različite tretmane svojim klijentima.

Bazična-početna obuka Marra Brow Stylist namijenjena je svima koji su u beauty industriji a žele se razvijati kao specijalisti za oblikovanje obrva, te osobama koje žele započeti karijeru Stilista obrva i nemaju nikakvog početnog iskustva.

Tijekom edukacije naučit ćete  pravilno mjerenje i simetriju obrva, važnost praćenja prirodnog oblika i dozvoljenu modifikaciju, oblikovanje obrva klijenta ovisno o prirodnim obrvama i eventualnim nedostacima. Tretman stiliziranja uključuje mjerenje, bojanje, čupanje dlačica voskom, čupanje koncem, pincetom, skraćivanje dlačica te završno uređivanje olovkama i gelovima za oblikovanje obrva.

Uz demonstraciju ćete sami odraditi cijeli tretman na modelu kojeg možemo osigurati od strane studia ali isto tako modela možete organizirati sami.

Edukacija traje 1 dan- 6 sati

U cijenu je uključen početni materijal 

Start Paket uključuje grijač, vosak, pincetu, škarice, konac i olovke za iscrtavanje obrva

Cijena edukacije sa materijalom iznosi 4000 kn.

Edukacija traje 6 sati. Podrazumijeva predznanje u oblikovanju obrva. 

Paket sadrži 5 nijansi kane, losion za pripremu obrva, skidač pigmenata, kist za nanošenje kane. Količina jednog seta dovoljna je za cca. 200 tretmana. 

Tijekom Workshopa podučit ćemo vas kako odabrati najbolji ton u odnosu na boju tena i boju prirodnih dlačica, kako izmjeriti i skicirati savršen oblik i dobiti rezultat savršeno uređenih obrva. 

Demonstrirat ćemo Vam kompletan tretman, nakon čega ćete sami odraditi tretman na modelu kojeg možemo osigurati od strane studija ili ga možete dovesti sami. Na taj ćete način usvojiti teorijski i praktični dio i samim time postati spremni za samostalan rad. 

Cijena edukacije je 3.000 kuna.

Posljednji trend u oblikovanju obrva je trend lameliranja obrva kojim postižemo podizanje i usmjeravanje dlačica prema gore, čime dobivamo efekt gušćih, punijih, sjajnih obrva. Tijekom edukacije proučit ćemo teoriju podignutih obrva, opis proizvoda te kako se koriste, analizu obrva, oblikovanje podignutih obrva, završni dio dorađivanja sa makeup proizvodima i vježbu na jednom modelu. Workshop je namijenjen osobama koje već imaju iskustva kao stilisti za obrve te se upoznati s tehnikama oblikovanja obrva s voskom, koncem ili pincetom ili su završili edukaciju Marra Brow Stylist.

Edukacija traje 6 sati. 

Cijena edukacije je 3.000 kuna.

U cijenu je uključen start paket (špatulice za nanošenje proizvoda i češljiće za obrva, sredstvo za lameliranje, losion za podizanje, losion za fiksiranje, hranjivi serum.

Edukacija je namijenjena osobama koje nemaju iskustva soblikovanjem i stiliziranjem obrva, a kojima je u cilju razviti posao stiliziranja obrva. Tijekom edukacije naučit ćete sve dostupne tehnike kojima ćete svakom klijentumoći ponuditi personalizirani tretman u cilju postizanja savršenih, autentičnih obrva.

Edukacija jegrupna (maksimalno 4 osobe) ili individualna.

Edukacija traje dva dana 12 sati

 

Cijena je 8.000 kuna. U cijenu je uključen start paket (grijač, vosak, pinceta, škarice, konac, olovke za iscrtavanje obrva, 5 nijansi kane, losion za pripremu obrva, skidač pigmenata, kist za nanošenje kane, proizvode za lameliranje).

Edukacije se održavaju u Profesionalnom make-up studiju Marra na adresi 2. Ravnice 16 u Zagrebu. 

Cijena 12 500 kn

Više informacija možete saznati putem e-maila: info@marracosmetics.com

Martina Pehar, make up artist

Za mene je svijet make upa vječni spoj kreativnosti, truda i mašte. Svako novo lice predstavlja novi izazov u kojem uistinu uživam. Započela sam još kao klinka šminkajući svoje prijateljice za subotnje izlaske te su one prepoznale moj talent. Kad sam se odlučila ozbiljnije pozabaviti ovim hobijem, upisala sam edukaciju kod naše poznate vizažistice Marije Butković koja me svojim otvorenim i iskrenim pristupom od samog početka oduševila i poučila raznim trikovima ovog kreativnog zanimanja. Uistinu sam joj zahvalna na svemu što sam naučila za vrijeme trajanja edukacije. Ne samo da sam stekla nova znanja o svijetu make upa nego sam stekla i pravog prijatelja. Marija, hvala ti... 

Dijana Mlinar-Rosić

Naravno da sam htjela da me tajnama odličnog make upa uči osoba koja je bila učenik Make Up For Ever akademije u Parizu. Naravno da sam htjela da me uči osoba koja je majstor permanentnog i filmskog make upa. Ukratko Marija Butković je jedna od obučenijih ljudi na ovim prostorima u području make upa i s pravom se može zvati makeup artist. Stoga nije bilo teško odlučiti kome pokloniti svoje povjerenje.

Još kad sa svim tim majstorijama i vještinama dobiješ kao mentora toplu, iskrenu i prije svega dobru osobu kojoj je u cilju naučiti te svemu što zna, onda znaš da si dobro odabrao. Edukacija u njenom studiju je bila jedno od najljepših iskustava u mom životu, a Marija najbolja "profesorica". U sklopu edukacije provedeš određeno vrijeme u samoj srži ovog posla. Bila sam uz Mariju na raznim snimanjima spotova, reklama i revija. To je neprocjenjivo iskustvo koje mi je pomoglo da vidim koliko brza moram biti, profesionalna i pedantna.

p.s. Hvala Mariji koja me naučila koristiti pigmente kako makeup na očima ne bi izgledao plošno kao kod većine vizažista, već nekako živo. I hvala Bogu da me odučila od tipičnog sjenčanja u "bananu"! 

Anđela

U prekrasnom prostoru koji odiše elegancijom i profinjenošću, a opet tako ugodnom i toplom, završila sam edukaciju za make up. Uz stručno vodstvo gosp. Marije Butković, upoznala sam čarobnu moć kistića i boja. Naučila kako istaknuti ljepotu lica i izmamiti osmijeh kod zadovoljnih klijentica. Profesionalan pristup tijekom edukacije, po potrebi mogućnost konzultacija i nakon završetka, dalo mi je dodatnu sigurnost u poslu. Divno iskustvo koje je moje zanimanje kozmetičarke obojalo bojama radosti i ljepote!