Lameliranje Obrva

Lameliranje obrva

Laminiranje obrva je tretman za polutrajno ispravljanje oblika obrva postavljanjem dlačica na mjesto pomoću kemijske otopine. Lameliranje ili laminacija obrva je u osnovi perm za vaše obrve, jer im daje ujednačen oblik tijekom određenog razdoblja. Tretman je u potpunosti bezbolan i radi se u 3 koraka. U prvom koraku na obrve stavljamo kremu za podizanje koja koristi kemikalije kako bi se dlačice kretale u smjeru koji pokušavamo stvoriti. Nakon toga, obrve prekrivamo folijom kako bi potpomogli tom kemijskom procesu. U drugom koraku obrišemo kremu, te nanosimo neutralizirajuću kremu na obrve kako bi se obrve održale u novom obliku. Na ovaj sloj kreme također nanosimo foliju i držimo 7-10 minuta. U trećem koraku obrišemo višak kreme sa obrva te nanosimo njegujuće ulje kako bi izbjegli suhoću kože. Tretman traje otprilike sat vremena sa uređivanjem i lameliranjem obrva.


KOME JE TRETMAN NAMJENJEN:  

Laminacija obrva je najmjenjena mladim i starijim ženama, jer proces ne mijenja drastično sam izgled i postojeću debljinu obrve, te osobama koje imaju neposlušne obrve koje nemaju naglašen oblik.


REZULTATI: 
Vaše obrve će biti podignutije, punije i sjajnije. Rezultati traju do 2 tjedna. Bitno je napomenuti da obrve ne smijete močiti 24 sata unutar tretmana, niti korisitit agresivna sredstva za skidanje šminke. Nastojte obrve ne trljati kako bi što duže ostale u stvorenom obliku.